Linday Merhabalar, İzmir de Can Hastanesi’ne gidiyorum. Aranızda gidenler var mı? Doktorunuz kim? Bir de ayrıntılı ultroson için önerebileceginiz doktor var mı? 🥰
Betulturkmen Linday hello diğer başlığada yorum yaptım. Biz Mehmet bal a gidiyoruz. Doktorumuz dan gayet memnunuz medikal den oraya geçti bizde oraya geçtik onunla birlikte. Detaylı yada can da girdim murat beye. Memnunuz.
bubuiledudu Linday normalde can da cenk beye giderim ama şimdi tüp bebek için medicale gidiyorum hamile kalırsam yine cenk beye gecicem
Linday Betulturkmen Aa çok sevindim🥰 Bende Mehmet Bal a gidiyorum çok memnunum. O önerirdi Ayrıntılı ultroson için Murat Beyi. Memnun kaldınız mı ne kadar sürdü yaklaşık
canchu Betulturkmen Merhaba ,can hastanesinde detayli ultrasonu kaç ₺ ye yaptirdiniz ? Muayene 740₺ bende Şebnem hanıma gidiyorum
Betulturkmen Linday heryerine baktı bir sıkıntı görmedi ği için uzun sürmedi çok fazla çok şükür herşeyi normal çıktı. Gayet ilgiliydi. 15, 20 dk falan sürdü canım.
canchu Betulturkmen tesekkur ederim betulcum peki doktora muayeneye gitmeden once detayli ultrason randevusu oluşturmak mi gerekiyor ?
Linday Betulturkmen Şuan 18+4. Karşıyaka da oturuyorum. Bende Medicalden Can a geçtim Mehmet Bey oraya geçince. 😊
Aysensrkan Bende cana gidiyorum Alim beye çok ilgili bir doktor çok memnunum. Perinatoloji için Alim bey Murat beyi önerdi aynı hastanede 1650 tylmiş ay başında gideceğiz inşallah 🙏