MelodyFairy Adetim hep düzensiz ve bugün ultrason da pco görüntüsü olduğunu söyledi doktor kan aldı bakılması gereken hormonlar için Bu ilacı da yazdı adetin 2 veya 3. Günü yine hormonlara bakacakmış
Kubra00111 MelodyFairy bende bu tahlilleri vermiştim sonra başka dr gittim amh bakilmamis dedi onu da istedi canım
MelodyFairy Kubra00111 yok sanırım ama rengl olduktan sonra tekrar kan alcak ya belki o zaman alır 🤷♀️
minikmucizeemaak MelodyFairy Geçmiş olsun canım ben sonuçlardan hiç anlamam, ciddi bir şey yokmuş en azından. Pco görünümü bende de başlamıştı, bence ilk fırsatta eşin de hemen sperm testi versin
minikmucizeemaak Pamuk Bende de yoktu sonradan görüntüde çıktı ondan sonra bir kere ovülasyon kullandım ama hep silikti onla bi ilgisi yoktur bence canım
Pamuk minikmucizeemaak Canim arkadaşta var onunda öyle çıkıyordu.Doktoru fazla yumurta miktarı olduğu icin lh dalgalanması yaşadığını belirtmiş.
minikmucizeemaak Pamuk Bazılarında öyle demekki, bende hiç netleşmedi hatta pik tam görmeden gebe kaldım 😂
minikmucizeemaak MelodyFairy Genelik barsa tutunsun diye yoksa söktürücü olarak da veriliyorlar canım. Ama düzene sokacağını sanmıyorum bu ilacın, inşAllah en yakım zamanda gönlündekini nasip etsin Rabbim💙