Gebe_hanim Kızlar sabahtan beri göğüsüm de sıkışma ve batma hissi var o his gelince bazen sırtıma da ağrı yayılıyor artı dünden beri de belime sancı giriyor ama düzensiz aralarda giriyor bunlar ne ağrısı olabilir ya 33+4teyim ilk hamileliğim korkuyorum
Masalada Gebe_hanim ay benim geçen hafta öyle oldu sanki elektrik çarpıyordu göğüsümr bide belime 🤦🏻♀️🥴
Gebe_hanim Yardımcı olabilicek var mı kızlar bebeğin hareketlerinde bir sorun yok hareketli çok şükür
Hhbnhbnjvv Gogus agrilari psikolojik oluyor çogu zaman ama hamileliktende ola bilir net bisey bilmiyorum canim
Gebe_hanim Hhbnhbnjvv Bugün ilk defa oldu o yüzden korktum bende net bir şey bilmiyorum teşekkür ederim 🙏🏻
Gebe_hanim Masalada Neden öyle olduğunu biliyor musunuz? Benim belimde elektrik çarpar gibi ama göğüsüme bıcak saplanır gibi
Masalada Gebe_hanim yok valla 2 gün öyle oldu geçti üstünde durmadım çok değişik bir ağrıydı ama🤦🏻♀️😫
Gebe_hanim Selcennnn Ne iyi geliyor peki biliyor musunuz? Sağ sol yatma oturma falan hiç biri işe yaramadı hala geçmedi
Selcennnn Gebe_hanim hiçbir şey işe yaramadı bende maalesef 🥲 ama kramp girdiğinde masaj yaptırıyorum eşime veya herhangi birine o zaman biraz olsun rahatlıyor ama tamamen geçmiyo maalesef
ozlemm-123 Gebe_hanim 36+4 haftalığım ama aynı sorun bende 28. Haftada olmuştu ve kesinlikle psikolojikti çünkü bende panik atak anksiyete var ve istanbula ailemin yanına uçakla gelicem diye geriliyordum ondan sonra geçti. Ama şimdi 3 gündür sırtım göğsüm aşırı ağrıyor hem sağ hem sol göğsüm bebeğin başı aşağıda ayaklarıyla vurduğu için ve sürekli orda olduğu içindir diye düşünüyorum. Kötüyü düşünmememk için.
Amineazra Gebe_hanim o his gelince bebek sertleşme yapıyor olabilir mi çünkü benimde sertleşme olunca sırt ağrısı hariç biraz nefesim kesilir gibi oluyor