Yavuz123 Kızlar normalde 3 temmuz aadet görmem gerek olmadım aadet gününden 4 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü bugün test yaptım ama bi bakar mısınız https://www.hizliresim.com/hq35pus
denizalismom Yavuz123 benimde ilk testim böyleydi adetime 5 gün kala yapmıştım, Şuan hamileyim . Ama yine de kan verip emin olun
Yavuz123 Pamuk 1 senedir deniyoruz o kadar ümitsiz oldum ki artık 😔 Şuan doktor hamilesin dese zor inanırım
Fatma_armutcu Yavuz123 Yavuz123 ben ilk bebegimi 6 sene sonra hamile kaldım şuanda da 5 haftalık ikinciye hamileyim yeni öğrendim
Burcuilker1 Yavuz123 öyle demeyin bende çok doktora gittim tahliller filmler hiç beklemediğim bir anda rabbim verdi bizde 1.5 sene bekledik ama kendisi geliverdi şimdi
Yavuz123 Pamuk yaaa çok şükür 😍❤️ rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah
Yavuz123 Pamuk bir yandan içimde korku var ya tekrar sıfırları görürsem diye korkudan gidemiyorum resmen
Yavuz123 Fatma_armutcu hayırlı olsun çok sevindim çok şükür rabbim nasip etmiş sizde sabretmişsiniz rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🥰
Yavuz123 dolunayes biraz başım dönüyor da eczaneye gidemiyorum evde kaset test vardı onunla yaptım bugün 🥹 erken için yarını bekliyim artık