Bskrt HilalElvinEbrar 37ye kadae hiç kontrole gitmedinz mi acaba? Benm doktorum artk 2 hafta arayla çağırıyor
Songulzeynep HilalElvinEbrar kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz siz benim doktorun 15 günde bir çağırdı artik
HilalElvinEbrar Songulzeynep valla benimkinde öyle çağırıyor ama medical park biraz tuzlu bi hastane olduğu için geç gidiyorum muayene ücreti 160 nst 65 tl o yüzden geç gidiyorum Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep Songulzeynep
Duygu_k Songulzeynep 29. Haftada 1460, 32. Haftada 2000 gramdı. Perşembe günü, 35+3te yine kontrolümüz var bakalım ne kadar büyüdük ❤️
melocan Barbie bir 300 gram fazlamız vardı. Acıkcası rutin besleniyorum. Cok dikkat etmiyorm sunu mutlaka yemeliyim diye. Maşallahımız var ama son kontrolde önde cıktı normal gidiyordu başlarda 😊
Duygu_k Songulzeynep evet herhangi bir sıkıntı görmediğinden 26. Haftadan beri 3 haftada bir gidiyorum. Bu haftadan sonra 2 haftada bire düşer muhtemelen 🙄
Songulzeynep Bende bu haftadan sonra 15 günde bir gidicrm bizimde cok sukur bi sıkıntımız yok ama doktorumuz öyle istedi
Duygu_k Songulzeynep biz de bu gidişimizde göreceğiz bakalım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 😇
HilalElvinEbrar Songulzeynep anladım Canım ben muayeneden dolayı geciktiriyorum doktoruma da dedim sıkıntı yok dedi ama arada kasılmalarım olmuyor değil ikinci olunca tecrübeli oluyorsun