Sbhtzmn Aslicetin geçmiş olsun rabbim saglıkla kucagı doldurmayı nasip etsin 🤲🏼 8 gün önce kürtajsız düşük yaptım. Allah’ım bize aynı acıları tekrar yaşatmasın
Hasret5506 Aslicetin bende 2 ay önce oldum sanirimsua gebeyim adetime 6 gün var kaset test silik çıktı bel ağrım var görünürde cuma günü kan vericem görümcemede gösterdim acaba benim yalnis görüyor um diye oda gördü silik çizgiyi. İnşallh vardır
Minik1Civciv Aslicetin benimde üç kaybım var üçüncü gebeliğimde benim de kalbi durdu. İğne kullanmama rağmen. Kan pıhtılaşmanız olabilir mi acaba. O zaman 6000 binlik iğne tek kullanıyordum. Artı ecopirin. Şu an sabah akşam 4 binlik olsalar ve coraspin kullanıyorum. Hematolojiye bile gittim sırf bu yüzden yeterli doz olmadığı zaman da düşük yada kalp durması olabilir sonuçta bebek kandan besleniyor.
Hafizebirhanim İlk gebeliginiz mi ? Genelde ilk gebelikler boype oluyormus demisti doktorum. Ve vucut saglikli olmayan bebegi atmak istermis bu yuzden bence tediegin olmayin sonucta hamile kalabildiginizi ogrendiniz (: bende 8 haftalikken felan kurtaj oldum bi yil snra Rabbim yeniden nasip etti 🤗
Esragokisa Merhaba, Benim 8. Haftada düşük olmuştu.11 .haftada fakettik deprem bölgesinde idim.kurtaj oldum.3 ay sonra yeniden hamile kaldım şimdi 8+5 deyim.kurtajdan sonra çabuk kalınıyor demişlerdi öyle imis gerçekten.