Firdevs1202 Acayip derecede çoğaldı hamilelik öncesinde hiç almamıştım kalınlaşır diye ama rahatsız etmeye başladı yağ sürdükçe çoğalıyor gibi. Alırsam kalınlaşır mı dökülür mü yoksa ya🥲
Ireeeeem Firdevs1202 benim ortada çizgi olmadı ama benim de göbeğim maymundan hallice oldu sarı sarı tüylerim bütün göbeğimi kaplayan simsiyah kıllara dönüştü 🥺🥺
Gulsereno Bir bende oldu sanıyordum 😂 ya öyle tüydürdüm maymuna döndüm diyemem ama vardı çoğaldı, almaktan çok çekiniyorum artık doğumdan sonra lazer şart oldu
BetulMom Pinklove jilet daha da çoğaltmıyor mu? Ben sarartıcı kullanıyordum önceden ama onu şu anda kullanamam sanırım 😔
269522 Firdevs1202 sadece göbeğim olsa iyi heryerin tüylendi yüzüm omuzlarım göbeğim dökülür diye almamayı düşünüyodum ama Alıcam bende sonrasın da epilasyon zaten şart oldu😂
Meh2727 İlk oğlumda öyleydim doktora giderken utanıp jiletle alıyordum doğumdan sonra kendiliğinden gitti tertemiz oldu korkuyordum ama geciciymis merak etmeyin bayanlar
birgaripana_ Firdevs1202 benim boynumdan bikini bölgesinin üstüne kadar tüm göbeğim gögsüm küçük küçük tüylerle doluyor her hamileliğimde aynısı oldu kol ve bacaktada azalma oldu 🤭 bence hiç elleme doğumdan sonra hepsi dökülüyor
Feyzabeyoglu İlk gebelikte de cogaldi ama dogum sonrası dokulduler Şimdi tekrar hamileyim yine cikti Yine almicam dökülüyor zaten