Mikemmelbiranne Behzat ismi nasıl sizce? Anlamı çok güzel benimde hoşuma gitti fakat kararsızım. Kulağa nasil geliyor sizce? Birde sizin fikirlerinizi almak istedim 😌
22152215 Mikemmelbiranne alınma ama iğrenç bi isim bence herkes anlamını nerden bilsin koca adam ismi gibi
Mikemmelbiranne Beyzanrrr anlami güzel aslında ve bu isimdeki kişiler sakin yapıya sahip olurlarmis. Valla bende bilemedim işte bebeğe konulur mu konulmazmi kararsız kaldim
Amineazra Mikemmelbiranne beğendi iseniz anlamı da güzelse bence koyun. Çünkü Behzat ismindekiler de bir zamanlar bebekti
Mikemmelbiranne esmanurky valla ilk oğlumda da doğuma 15 gün kalana kadar karar verememistik canım. Sanırım bunda da öyle olacak. Sizin düşündüğünüz bir isim falan var mi
Mikemmelbiranne Amineazra ya dimi. Sonuçta hep bebek kalmayacaklar buyuyecekler. Ileriki yaşlarını da düşünmek lazım
esmanurky Mikemmelbiranne ilk oğlumun ismi Ali o belli olunca hemen koymuştuk bunda benim beğendiğimi eşim beğenmiyor o yüzden kararsız kalıyoruz 😀😅 hoşuma gidenlerden Yiğit Yuşa Alperen Ayberk Kayra Alp Çınar Sanırım Yiğit olacak gibi yuşa istiyorum ama eşim istemiyor 🙄
Mikemmelbiranne esmanurky yuşa isminin telafuzu biraz zor gibi sanki🙂 yiğit te güzel isim aslında hepsi güzel ama karar vermek çok zor ya :))
Birbahargunu esmanurky Yuşa çok güzel ben de beğeniyorum bir öğrencim vardı Yuşa adında ay gibi çocuktu hayran olunasi güzellikte
Birbahargunu Yani bu çocuk bebek kalmayacak bir gün genç yetişkin olacak her yerde aynı isimler geziyo zaten begendiyseniz koyun kimsenin fikri önemli değil