e_blue_sky_a Aleynaerayy22 sezaryenden çıktıktan sonra; odada anestezi etkisi geçtikçe yengem çok ağlamıştı. Ama seneler önceydi. Şimdi nasıl ağrı kesici vs etki ediyor mu önlüyorlar mi aşırı acı sızıyı
siyahinciii İlk sezeryandan olacak tek yumurta ikizlerime 30. Haftanın sonlarındayım 32. Haftada alacaklar sezeryan ile biraz korkuyorum yalan değil ilk doğum ve sezeryan olacağı için herşeyi hissediyormuyuz
Aleynaerayy22 siyahinciii 32 hafta biraz erken değil mi canim doktorun öyle uygun gördü heralde😊 Hiç korkma derim ilk olacağı için herseyi bırakıp mutlu mesut doğumuna git hicbirsey hissetmiyorsun inan doğum anında anestezi oluyor çünkü
siyahinciii Aleynaerayy22 bilmiyorum onların çıkışını filan görmek istiyorum ama işte korkuyorum doğum yaklaştıkça
siyahinciii Mikemmelbiranne kordonları birbirine dolanmış vaziyette ve birbirlerine zarar verebilirlermiş büyüdükçe
Mikemmelbiranne siyahinciii AA öylemi ay insAllah Bi sıkıntı olmadan doğup kucağınıza alirsiniz bebislerinizi
Aleynaerayy22 siyahinciii Korkma canim içini ferah tut 🌺 kuveze girecekler dimi o halde erkeden alıyorsa doktor
Aleynaerayy22 e_blue_sky_a yengen büyük ihtimalle genel anestezi aldı heralde canim spinal oldum ben doğumda sakinleştirici verdikleri için biraz sersemlik vardi odaya çıktığımda ağlamadım ama 😄 İğne de normalde 8 saatte bir yapıyorlar benim doktorum 4 saatte bir yapmalarını söylemiş hemsireye O şekilde oldu fazla ağrı sızı çekmedim yani ama ayağa kalkınca agriyi hissediyorsun genelde