Merve0901 Hisar hastanesine giden var mı? Son güncelleme ile fiyatlar ne oldu? Umut hanıma gidiyorum ben, geçen aradım telefondan sormak için bağlıyorum dedi çaldı çaldı kapandı. Daha da aramaya fırsatım olmadı. 18inde gideceğim gerçi. Bilen varsa sorayım dedim burdan
Heidihat Ahmetinnannesi evet bnde orada sormuştum en uygunu o geldi Bağcılar medicin hastanesi muayene650 normal12bin TL dahada zam gelcekmis
momayse94 Sefaköy medipole elif alaça gidiyorum muayene 650, normal 10.500, sezaryen 15.500 olmuş. Ama pazarlık yapıp indirim aldık. Normali 9 bine, sezaryeni 12 bine indirdiler.
234Seda Honeyss ben 1 defa muayeneye Kadriye hocaya gittim çok iyi bir dr ama zam gelmiş 700 olmuş muayene
bugse52 Central hospital’da normal doğum 15 bin, zorunlu sezaryen 20 bin, isteğe bağlı sezaryen 25 bin. Epidural yada spinal istenirse +3 bin. Burada yazılan meblağlar aşırı düşük geliyor bana takipli olduğum hastanenin fiyatlarını öğrendikten sonra😂😂
Ahmetinnannesi Heidihat medicine için veremem 10 binden fazlası bana gereksiz geliyo sonuç olarak o da dogurtucak o da büyük ihtimalle doğumum hospitalistte olucak
Heidihat Ahmetinnannesi bende aynı düşünüyorum insallh benimkide hospitaliste hangi doktora gittiniz ya da gidiceksiniz ben bı ara derya diye bı doktoru iyi diye duymuştum da siz ne düşünüyorsunuz
alimerve Sebaxs4 ne demek ne sezaryeniymis bana verilen fiyatı söylüyorum doktordan doktora fark ediyo olabilir Sümeyye hanıma gidiyorum size verilen fiyatı bilemem
Estor bnc Evime yakın olmasından dolayı ‘ özel Okmeydanı hastanesi ’ ne sordum daha yeni. (Avrupa yakası) Muayene 450 Normal 8000 Zorunlu sezeryan 10000 İsteğe bağlı 12000 Fiyatlari sabitlemiyorlar. Doğum zamanı zam geldiyse zamı yansitiyorlarmis 🙄
Milkshaker bnc Bahçelievler memorialda doğum yapacağım. 36 bin ₺ fiyat verdiler. Ssvd yapacağım için mecbur kabul ettim bu fiyatı.