Busedenizzz Dünden beri nişanım geliyor ama kansız şeffaf. Planlı sezaryen tarihim pazartesiydi annemin yanındayım eşim yarın gelecek. Yarına kadar dayanır mı bebek tecrübesi olan yazabilir mi?? Doktora da söyleyemedim gel alalım diyecek diye.
Senannnn Busedenizzz nişanı gelip bir hafta sonra doğuran da var kişiden kişiye değişiyor sancınız yoksa suyunuz gelmediyse yarını bekler büyük ihtimalle sağlıkla kavuşun inşallah
Daisy0000 Busedenizzz Kesin olarak dayanır veya durur diyemeyiz.. Benim nişan geldikten 4 gün sonra sezaryenim vardı. Sancısınız gittim doğuma, sorun olmadı. Nişan geldiğinde regli ağrısına benzer kasılmalarım oldu dayanmaz diye düşünmüştüm ama sıkıntı olmadı
Senaykork Busedenizzz 39 oldum dünde benim nişanım geldi kansız hafif sarımsı sumukumsu, ara sıra yalancı sancılar yokluyo ama bişey yok daha
Blue2121 Benimde nişanım geldi ama sezeryan vs hiç bişey demedi ben normal istiyorum demiştim cunartesi tekrar randevum var normalde yarın tahmini doğum tarihi ama sancım vs yok açılmamda yok