elifsen Happymomme çok uzak kalır bazı annelere. Avrupa asya ortak olacaksa gerçekten ortada bir yer olmalı
Pamukprenses34 Cekmekoy tasdelen 😊 oturuyorum burdan karşıya gitmek istanbul değil sanki istanbul dışına çıkmış gibi yolculuk etmek gibi geliyor 🤭ama ruhumu o buluşmaya yollayabilirim bedenim dahil olamasada😂
Yenibirannee O zaman iki yer arasında karar verelim gelmek isteyenler için. Ya Zeytinburnu yada Bakırköy sahili yada forum istanbul olsun. Gelirim diyen arkadaşlarım sizler ne diyorsunuz bu konuda 🥰 çoğunluk avrupa yakasında gördüğüm kadarıyla
Tugbamf Yenibirannee ben gelirim mekan fark etmez ama AVM daha serin güzel olir sahilde yanmayalim 😎😅
Yenibirannee Deletedmom_85 hava cok sicak olduğu için avm icinde serin sekilde otururuz gibime geldi benimde canım
Yenibirannee Birde pazar günü diye düşünüyorum. Bebekli annelerimiz çocuklarimizi babalara biraz sure icin emanet edebiliriz 😅😅😅
Pamukprenses34 ilayda-1234 bende metrogarden yakın sayılırım en iyisi Anadolu’dakiler metrogarden buluşalım 🤣 olmaz mı
KE_A Pamukprenses34 evet benim evim de metrogarden a çok yakın ve anladığım kadarıyla bu civarda oturan 4-5 kişi varız 🤭
Yenibirannee Anneseker şuan yorumlara göre karar vermeyi düşünüyorum. Net yer ve gün belirleyince gelmek isteyenlere uygun şekilde yarin net şekilde gun ve yer belirleriz ❤️
Yenibirannee Tugbamf şuanda çoğunluk avmden yana 🥰 serin şekilde olmasi banada mantikli geliyor 🌸 siz nereden geleceksiniz?