Edolili Oturduğum yerdeki nevresimciden mi diktirsem internetten mi alsam, gözüm göre göre almayı istiyorum ama yinede online alıp memnun kalan annelerim nereden aldınız?
Gldekpnci Edolili trendyoldan aldım tam takım halinde hatta emzırme yastıgı da aldım aynı desen o ayrı satılıyordu begendım
MyBabyy_ Edolili Mixibaby %100 Pamuk Müslin Puset Örtüsü https://www.hepsiburada.com/mixibaby-100-pamuk-mslin-puset-rts-p-HBCV00003QSX6B?magaza=tarzreyon&url_src=ios-product-detail bunu aldım canım sadece puset örtüsü Müslin çok beğendim güzel geldi
Sevdaistanbul Edolili bugün kumaşçıya gittim ve 4 katlı müslin aldım 100/270 cm 250₺ tuttu hem battaniye hem puset örtüsü diktirecem hem de yastık çıkıyo küçük
Gldekpnci Aynr1380 evet değil doğumum kışa denk geldiği için tercih ettim zaten belli bi aydan snra puset kullanamıyorlar çevremde de herkes memnundu o şekilde
Edolili Sevdaistanbul Valla benimde aklıma yatan o şekilde hem görürüm kendi istediğim ölçüde istediğim katla diktiririm diye düşündüm
Biyologannee bayangoger kesinlikle.. ilk bebeğime asla ortmedim. Ben bunalirim çocuk nasıl dursun bunun içinde derdim. Asla gerek yok
Edolili bayangoger yani tercih meselesi…. Sonuçta 1 yaşa kadar yeterli anne sütü diyen doktor da var 4 yaşına da gelse emzir sorun olmaz diyen de.. ( doktor da olsa görüş farklılığı var ) İnce bi müslin sıcakta çocuğu pişirecek kadar cahil anne yoktur sanırım .
Biyologannee Edolili pusetin üstüne bişey ortmenize gerek yok. Zaten tentesi oluyor. Çocuklar sıcaktan bunalir. Doktorların hiç biri önermiyor..
Edolili Biyologannee Çocukları sıcakta pişirecek kadar cahil değildir eminim her anne… Duruma göre davranılır, doktorların her önerdiğini yapsak keşke hepimiz