tosbikin_annesii Pamuk merhaba 😊 izmit sekapark olabilir rahatlık cafe açısından eğer öyle olursa bende gelirim 😊
ikibaloglanannesi Ah ah Gebzedeyim. Gelmek isterdim ama 5 aylık bebemle zor😅 Size bol sohbetler anneler♥️
Pamuk @Anneyimbennanne @2prensessannesi @EdaAtmaca @iremkoftercioglu @Bianne4161 @kibarim_41 @Gizemb41 @Denizel777 @tosbikin_annesii @Cnskrrsln @dilaraRecep @Oznurdediler KIZLAR SON KARAR SEKAPARK CUMARTESI UYGUN MUDUR?KORFEZDE DERINCEDE OLANLAR BENIMLE GELIR ARACIM VAR.
kibarim_41 Pamuk cumartesi 15 temmuzmus eşim çok kalabalık olur dedi hawa da çok sıcak olucakmis hamilesin güneş Etkiler dedi haftaya yapalım bişi olmazsa bı de akşam üzeri olsun bayiliriz walla bu sıcaklarda 🥴🥴
2prensessannesi Pamuk turunciftlik sahil de nazende var ya orası cok guzel ortada kaliyor kahvalti yemek cafe tarzi herseyde var
Pamuk 2prensessannesi Bende orayı düşündüm ama çoğunluk sekapark diyor canim körfezde olanları ben götürürüm
Lili Pamuk bende Kirazlıyalıdsyım evyaportun hemen ksrşı sitelerin de ams benim iki tane bebişim var biri 3.5 biri 1.5 yaşında ve 5aylık hamileyim gelsem çocuklar sizi rahatsız eder belki
dilek41 Pamuk ctesi demişsiniz ama zor pazar olabilirdi 1 çocuğum daha olunca eşe ihtiyaç duyuluyor hayliyle o gün müsaitim
2prensessannesi Pamuk oyle ama orada cay ve gozleme var sadece:)) benim evimin yani sayilir bana en iyi orasi uyar😁