2prensessannesi Pamuk turunciftlik sahil de nazende var ya orası cok guzel ortada kaliyor kahvalti yemek cafe tarzi herseyde var
Anneyimbennanne Pamuk Zaman ve mekan uyarsa tabikide 🥰❣️ Benim eşim biraz sorunly byle konularda 😆 körfezde olursa gelrm insallh
kibarim_41 Pamuk Walla çok iyi fikir bende izmitteyim akşam üzeri seka güzel oluyor hem serin oluyor deniz kenarı yoksa gündüz çok sıcak 5 den sonra falan olabilir tabi herkese uyarsa 🤗😇
kibarim_41 Pamuk uzun zamandır gitmedim açıkçası bir de benim 1 yaşında oğlum War we 31+2 yim şuan 😅 hawalar çok sıcak ewe tıkılı kaldım akşamları anca cikabiliyorum 😇🤗
Azra41 Pamuk Maalesef şuanda zaten annemde İstanbul’dayım kuzum bide bebeğim var 8 aylık 🥹 ama ayağım kırık olmasa mutlaka gelirdim benim içinde çok iyi olurdu Kocaeli’de çevrem yoktu hiç. .
Pamuk @Anneyimbennanne @2prensessannesi @EdaAtmaca @iremkoftercioglu Bianne4161 @kibarim_41 @Gizemb41 Ve diğer arkadaşlar karar verelim KORFEZ,SEKAPARK hangisi
Pamuk Ortak karar neresi denirse benim için heryer uygun aracım var gelirim izmit olursa korfezden gelmek isteyenleri getiririm.