Gulayyy_ Hem cok heycanlıyım hemde bir korku degilik bi duygu dün kontrole gittim ilkim sezeryan gün vermesi beklemiyordum daha ama dün kanına bakalım gün verelim dedi hem sevinç hem heyacan 2 hafta sonraya gün verdi inşalalh herşey güzel geçer hepimize hayırlı güzel dogumlar nasip etsin allahım
Coquette Gulayyy_ bende sonlara yaklaştım 37+3 üm bebeğim yan duruyor bu hafta kontrolde dönmediyse doktorum sezeryan için gün verecek sanırım hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım ağlayasım geliyor düşündükçe duygusallaşıyorum 🥹 Allah sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin hepimize
Medine_yasar05 Gulayyy_ kaç haftalık hamilesin cnm bende 34+1 günlük hamileyim bu ayın 18 de kontrolüm var 5 ci sezaryanimi olacağım için 36 veya 37 haftalıkken alalım dediler herhalde benimde 25 veya 31 gün verirler
Dalklncebru Gulayyy_ benimkide ayın 20 sinde 8 günüm felan kaldı 🥺🥺🙏 hem korku heycan çok stresli geciyo ya
Gulayyy_ Medine_yasar05 35 hafta 2 günlügüm suan burdaki takibe göre 37 haftalıkken dogum yapmış olucak ama benegin gelişimi önde galiba doktor 36 haftalıksın dedi
Medine_yasar05 Gulayyy_ ozaman hep birbirimizi takip ediyoruz öncelik senin cnm Allah kolaylık versin
Nur001 Aa bizim de 25 Temmuz heyecan korku var 😅 Zaman geçmiyor gibi ama geçsin de istemiyorum gibi çok değişik gelgitlerdeyim 😂
Esma_96 38+4 haftada yani 25 temmuzda ben de sezeryan için gün aldim.sabrsizlikla kızımı bekliyorum. beni hic yormadi, hamileligimi ozleye bilirim ama şimdilik prensesimi görmeyi daha cok istiyorum. Sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi 🥰🙏
Gulayyy_ Esma_96 benim ikinci hamilelik benimde kızım olucak ama bana gerçwkten zor geldi bu hamilelik tabi cok güzel bi duygu ama ilk hamileligimde sanki hiç hamileleik yaşamamıştım
Elifsimsek Benim de 25 temmuz 🥰 erkek 39. Haftama girmiş oluyorum tam o gün. Şuan 3200 kg o zamana kaç olur acabaa tam 12 günümüz kaldııııı
Gulayyy_ Elifsimsek kilosunu en son gittigimde söylememişti ben suan 35+4 haftalıgım bundan bir hfta önce 2700 dü kilosu tahminen 3 buçuk 3700 falan dogar diyorum bende bakalım nasip artık
Gozanca Gulayyy_ ayniyim ve dogumum yaklasti yarin nerdeyse aliyorlardi beklemeye karar verdik acilmam ve rahim Agzi kisalmam Var 24 temmuza kadar bekleyelim dedi.