Rachelgreen94 Ben ovuslasyon testi denedim, pcos degilim ama pembe kutu inofolic kullandim. Esime de protime men aldik. Adet tarihim 21 i beklemedeyim umarim sifa olur🌸
Kubra00111 Ozbi incir ve havuç kürü olmalı yumurta büyütmek için ardından çatlama için sadece havuc yenmeli diye biliyorum:)
Minikmucizemmm26 gkce_12 regl olmadım yarın doktora gidicem pcos var tedaviye başlıycam büyük ihtimalle
Ozbi Kubra00111 kür gibi değil de doğrudan yemeyi düşünüyorum incir ve havuç 😅belki kür yaparım bilmiyorum. Bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bu ay 😅😅
Ozbi serifeaslan01 an karışımı kullandınız acaba? Sonuçları atıp ona göre karışım hazırlayan sayfalar varmış öyle bir şey mi kullandınız
serifeaslan01 Ozbi c life linki atayım detaylı bakım henüz adet günüm geçmedi olumlu sonuç alırsam haber ederim
Caglasmz Bende alternatif tıbba yöneldim bu ay, bitkisel yağlar karışımlarım geldi bakalım 1.5 ay devamlı kullanacağım bir umuttur 🌸
Ozbi serifeaslan01 inşallahhh. Bende clife sipariş etmeyi düşünüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim ❤️