Anneoluyorummm1 Ekim anneleri bebişlerinize neler aldınız fikir alış verişi yapalım zıbın ,kıyafet vs kaçar adet mesela☺olmazsa olmaz dedikleriniz neler? Bir de bebiş isimleri belli mi🥰
merveliyyy Anneoluyorummm1 ben koyafet hastane çıkışı takım vs aldım birkaç ama eksiklerim çok bende bekleyeyim burda ismi göktuğ Aras 🤎
Linaa90 Anneoluyorummm1 ben 2 tane 5 li takım 2 tane tulum aldım Kıyafet olarak daha tamamlamadım bebek arabası park beşik ve emzirme yastığı var Şuan bu ay sonu artık diğer eksikleri de alacağım 🌸🌸
Seldanur97 Anneoluyorummm1 bende bi çok şeyi hallettim kıyafet bebek arabası beşik falan sadece benim ihtiyaçlarım ve bebeğin ateş ölçeri bakım ihtiyaçları battanesi falan kaldı
hilalaktascelik Ben de kıyafetleri tamamladım. Sayı olarak bilmiyorum ama gördükçe hoşuma gidenleri aldım. Beşik ve dolabımız kaldı birkaç da ufak ihtiyacımız kaldı. İsmimiz Ali Aslan 💙💙
Anneoluyorummm1 Seldanur97 ben de çoğu şeyi aldım aslında ama gözden birşey kaçmasın istedim bir kendi kıyafetlerşm ihtiyaçlaım kaldı
Papatyam17 Anneoluyorummm1 biz de 5li hastane çıkışı olarak 3 takım aldım sayısını hatırlamıyorum çıtçıtlı body aldım biberon emzik 1 paket Molfix bezini 1 tane müslin 1 tane normal kumaş battaniye şapka eldiven falan aldik şimdi sırada beşik ve arabası var eksik olarak da banyo küvet seti ve şampuan vücut losyonu falan alincak kendime hiçbirsey almadım daha