Gamzeaksam Selocan59 bizde kız olacağını 23 üncü haftada ogrenebildik çünkü nazlı çıktı bizimki her gittigimizde gostermiyordu daha önce de kesin değil ama kız demişti birde göstermeyince dedik k3sin kız bizim ki 🥰🙈🐣🩷🩷🩷
HMH Selocan59 benim gebelik planlıyorum ayarında olduğu için giriş bölümünde yoktu o yüzden uygulamayı silip tekrar yükledim oldu teşekkür ederim ☺️
Miracleee Burcuilker1 uygulamaya göre bugün 4+0 yazıyor ama benim bir hafta erken dollenme oldu canım. O yüzden değişir mi bu durum bilmiyorum.
Burcuilker1 Miracleee az daha bekle dayan ben geçen hafta gittim 5 hafta içindeydim doktor vajinal ultrason ile bakalım dedi ben istemedim karından görünmüyor bile düşün sabret canını da sıkma bekle 😇😇😇
Miracleee Burcuilker1 yarın gideyim de en azından folik asit filan hangisini önerir onları konuşurum. 10 gün sonra bir daha giderim ☺️
Papatya_000 Meringo ben bugün tam 16 haftalık oldum da cinsiyet hemen söylenir mi acaba merak ediyorum size bu zamanlarda kesin diye mi söylendi
Esrakzlyel _brcu88_ 9 ekim doğum tarihi hesaplamalara göre ama henüz belirlenmedi ben normal doğum istiyorum inşallah olur.