Burcuilker1 Miracleee ya çok sevindim bende keseyi gördüm ama 8.haftada gel daha iyi net olur dedi az kaldı inşallah allahın izniyle ile heriey yolundadır kan tahlili idrar tahlili yaptırdın mı 🥰
Miracleee Burcuilker1 Amin canım. Ben henüz betalardan hariç bir test yaptirmadim. Kalp atışı duyulduktan sonra sağlık ocagina bildirim yapacağım. Orada bazi testler yapılacakmış. Ama extra hastanede bi test yapılır mı bilmiyorum.
Melodimm doga21 Bende patates😂Geçen defa avakadoydu.Aklima takilan bisey var.Avakado patatesden kucukmu ki?Burada biri yazmış 19 hafta domates.Peki domates patatesden buyukmuki.Anlamadim bu işi🤷🏻♀️
5678_ Umutku normal doğum olucak Allahın izniyle benim isteğimle bebeğim başı aşağıda normal olucak böyle giderse cinsiyetiniz nedir sizin benim erkek bu sene erkek senesiymis diyolar
Umutku 5678_ benimde erkek canım benim ilk bebeğim sezeryan oldu bu da sezeryan olcak gibi daha konuşmadık doktorla ilk doğumumun üzerinden 10 yıl geçti
5678_ Umutku ya peki niye okadar ara koydunuz araya zaman girince de sonraki doğum zor oluyo diyoalar
Umutku 5678_ ah ah eşimi ikna edemedim bir türlü en son oğluşum mücadele verdi sonunda ikna ettik rabbim de nasip etti şükür
Yagmurrrx Heidihat oy maşallah 🥰🥰 uygulamayı daha yeni keşfetmeye başladığım için cevabını daha şimdi gördüm 😂🤗