Zhdnl 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadık. İlk ilişki 13 gün önce oldu benim o günden bu yana alt karnım sürekli ağrıyor reglime 3-4 gün var başına gelen var mı bu ağrı olayı
HaticeNur16 Zhdnl belki yumurtlamanıza denk geldiyse bazı aylar benimde yumurtlama dönemlerinde hafif ağrım oluyor sizde de öyle olmuş olabilir tuttuysa da devam etmiştir gecikmeyi bekleyip test yapın hakkınızda hayırlısı olsun
ASE6154 Zhdnl ilişkiden hemen sonra başladıysa enfeksiyonunuz olabilir, çünkü hemen başlamaz belirtiler şuan 13. Günse yeni yeni başlamalı. Ama bu gebelik olmadığı anlamına da gelmez adetinizin geçmesini bekleyin 😊
09-11-22 Bende reglimden birkaç gün önce çok fazla kasık ağrısı çektim reglimde iki gün geçince hemen anladım zaten test yaptık pozitif çıktı ilk gebelik bu arada
Zhdnl HaticeNur16 Teşekkür ederim sonuç için sabırsızlanıyorum psikolojik mi onu da bilmiyorum ama normal süreçte regl dışında ağrım olmazdı
HaticeNur16 Zhdnl farklılıklar olabiliyor inşallah bebişiniz sağlıklı bir şekilde sizinledir dualarım sizinle 💕 sonucunuzu haber verin beklicem
Esrafasulye Gecikmeyi bekleyin, ümitlenip stres yaptıkça zorlaşıyor. Akışa bırak ve geciktiğinde test yap
Zhdnl HaticeNur16 haber edeceğim mutlaka teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ☺️☺️ siz hamile misiniz
HaticeNur16 Zhdnl bende beklemedeyim canım bugün gecikmemin 6. Günü 2. Günü çok silik çizgi çıkmıştı 4. Günü yani 2 gün önce kan verdim negatif çıktı ama hala olmadım bekliyorum
Zhdnl HaticeNur16 Anladım canım ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah ikimizde de bebiş vardır sende haber ver mutlaka 🩷