Merobebe 30 haftalığım ve çatı kısmımda iki bacak aramda vajinamda baskı ve ağrım çok oluyo normal mi yaşayanınız ve doktorunuza soranınız oldu mu ? İkiz gebeyim bu arada
Anne3434_ Merobebe canım aynısı bende de var 30 haftadan beri şuan 36 ya girdim doktorum bebek ağırlaştıkça basınç yapıyor aşağıya sorun değil dedi oluyo yani ağırlaştıkça daha da artıyor gerçekten sıkıntı etme
ArzuHmdLh1 Merobebe aynı bende öyleyim ya bizde 30 haftalığız bizde üç gündür adet sancısı gibi bi ağrı Aradada içten dışa doğru vajinaya bi baskı ani bi ağrı ama birkaç saniyelik bazen kafa falan attığını düşünüyorum 🤔😂
Tugcecerany Bende yaşadım aynı şeyi. Sağlık ocağındaki ebede doktorda bunun normal olduğunu söyledi ve magnezyum kullanmamı söyledi doktor. Birde günde 2 defa soda içiyorum daha iyi şuanda
Merobebe Tugcecerany brnde magnezyum kullanıyorum . Özellikle yataktan kalkarken çok ağrım oluyo. Bende korkmaya başlamıştım teşekkür ederim rahatladım
Merobebe Anne3434_ tamam canm çok sağol gerçekten rahatladım ya bi kişi daha yazmış önemli bi şey olmadığını
Merobebe ArzuHmdLh1 aynı ağrılar ama çatı kısmımda uzun sürüyor özellikle yataktan doğrularken mahvoluyorum 😱
Tugcecerany ArzuHmdLh1 benim sanki spor yapmışımda orası hamlamış gibi özellikle otururken kalkarken yani böyle tarif ettim doktorada.. bende çok korktum ama magnezyum kullandıkça hafifledi.. pelvis kemiği Doğum için esniyormuş o yüzden olabilir dedi ebe de