Tufan_aras Travozol krem ve diğer tüm enfeksiyon kremlerini kullandım 20-25 gündür devam eden bir kaşıntı söz konusu idrara çıkarken de yanma hissediyorum önerilerinize ihtiyacım var uyuyamıyorum sabaha kadar
Gzd11gzd Tufan_aras Dalinin bebek pudrası var losyon şeklinde onu kullanıyorum ben o biraz rahatlatıyor.
Susu_09 Tufan_aras sirkeli su yapın ben haftada bir havlu kağıdı ıslatıp kenarlarını aşağıdan yukarı siliyorum kuruluyorum iyi gelir belki
Damlagulll Tufan_aras mantar ve enfeksiyon olmuşsunuz aynı durumu bende yaşadım ancak sürekli iç camasirinizi degistirir ve o bölgeyi yıkar kurutur biraz açık bırakırsanız geceleri kasimamanizda gerekiyor imkansiz gibi birsey ama mecbur biraz gecmesi uzun suruyor ama geçiyor bol bol su tuketin ben ilaçları birakmistim kullanmayi çünkü canımı daha da yakıyor ordaki kaşıntıyı arttiriyordu anliyorum sizi şuan
MerveSoner45 Tufan_aras ılık suyun içine sirke karıştım bi tasta her WC ye girdiğimde yıkadım geçti şükür deneyin isterseniz
Tufan_aras sevaldqn1 gittim kan verdim idrar tahlilide yaptırdım yarın gidip sonuç göstereceğim mahvetti beni ya namaz kılıyorum sürekli de temizleniyorum çamaşırı 4-5 kere değişiyorum en az kafayı çıldırcam çok kaşınıyor ilk gebelikte hiç böyle bişey yaşamadım travazol kullanıyorum farklı mantar ilaçları da ama gebeliğe bağlı olabilir diyorlar 🥴
Lionmom1 Gzd11gzd hamile misiniz kullansam bir zararı olur mu? Ben de tahlil verdim enfeksiyon yok ama çok batıyor orası acıyor
fitsn Eczaneden alıp 2-3 damla Nioli yağı damlatın iç çamaşırınıza iyi gelecektir. Faydalarını vs netten okuyabilirsiniz.
Tufan_aras Damlagulll teşekkür ederim canım günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum artık ne yapacağımı şaşırdım yarın doktora gideceğim idrar tahlilimde temiz dediğin gibi kesin mantar canım bu gece de sabahlar olmasın 🥴🥲
Gzd11gzd Lionmom1 Çok iyi anlıyorum sizi aynı dert benimde başımda Evet hamileyim kullaniyorum zaten temiz içerikli bir ürün rahatlatiyor en azından kaşıntıyı alıyor.
Neslihankoksal Kızlar bende 7 aylık hamileyim özel bölgem aşırı şişti ve acıyor, kaşınıyor. Sirke yapsam zararlı olur mu bebeğe falan
Mrv001 Tufan_aras kendime bi şişeye elma sirkeli su hazırladım hergun duşta çıkmadan önce onunla yıkayıp hafif duruluyor çıkınca da iyice kurulduktan sonra en son çare sudocrem dedi banada doktorum hatta ananeme de vermişler yatak yaralarını geçiriyor diye şimdi onu kullanmaya başladım maşallah diyim şu aralar eskisi kadar kasintim yok ama gün içinde yine oluyor tabi kuru tutmak gerekiyormuş sürekli