Aslidmr Bu durumu yaşanlar varmı acaba bugun gittim detaylıya doktor kist var beyninde bebegin diger herşey çok güzel dedi 3. Lü tarama testimde cok güzeldi doktor zaman sonra gider kaybolur dedi ama içim içimi yiyor yaşayan varmı bu durumu 2 tane kist görünüyor 😔 başka bi sorun görseydik önemli olurdu ama tek kist bır sıkıntı olmaz dedi 😥
Tuba1131 Aslidmr merak etme canım kayboluyor bizede dediler hatta bizim doktorumuz çok korkuttu bizi ama 26.haftada tamamen kayboldu kızım da çok şükür sağ Salim doğdu
denizel Aslidmr içiniz rahat olsun bizde de üç tane vardı kist ve onun dışında da bağırsakta parlaklık, uyluk kemiğinde haftasına göre kısalık çıktı. Geçti çok şükür bir tek haftasına göre uyluk kemiği kısalığı kaldı✌🏻
Efuli53 Aslidmr ben varm canım korkulcak bişey yok. Kist kendi kendine temizleniyor. Bende ılk duydugumda cok aglamıstm ama sonrakı kontrolde küçüldügünü görünce rahatladım
Aslidmr Tuba1131 Çok teşekkür ederim 🙏❤️❤️ Bizimkide kız 😊 senin prensesdede 2 kitlemiydi Allah bagışlasınnn😘
Tuba1131 Aslidmr yok canım bi taneydi sol tarafta 5 mm Rabbim cümlemizin evladını bize bağışlasın inşallah 🤲😍