poncikkk Herkese günaydın 2’li tarama testini 11/14 haftada doktor istedi fakat devlet hastanesine randevu alamıyoruz siz yaptırdınız mı devlet hastanesinde nasıl olacak devlet hastanesinden randevu almam gerek?
naneliseker_ poncikkk zorunlu bir test değil. Yanilma payı çok olduğu için stres yapmak istemedim ondan ben yaptırmayacağım
hunilimom poncikkk büyüğü nerde yaptirdim hatırlamıyorum yani kadın doğum hastanesinde yaptirdim ama perinatoloji bölümü baktı hatırlamıyorum ama küçük de devletteki kendi doktorum baktı
Elfyns poncikkk ben yaptırdım 11+3 de şehir hastanesin de Ankara da gidince direk sabah randevu veriyorlar MHRS de çıkmasa bile
hasret80 poncikkk devlet hastanesi perinotoloji bölümünden randovu aldı arkadaşım gitti sabah aç karınla onun az lekenmesi olmuştu perinotoloji riksli gebelik bakılan bölüme gidip orda rahat yaptırdı ordan alabilirsiniz isterseniz
poncikkk naneliseker_ evet aslında çevremde var o şekilde devlet hastanesinde çocuğuna dowsendrumlu dediler kadın zaten öyle de olsa çocuğunu aldırmayacaktı içi rahat etmedi özel hastaneye gitti çocuğu maşallah doğdu sapsarı mavi gözlü maşallah hiç bir şeyi de yok . Yanılmıştı doktoru bu da insanı psikolojik etkiler bence
poncikkk Elfyns bizimki de istanbul şehir hastanesini doktora gittiğimizde soralım o zaman o şekilde oluyorsa yapılabilir randevu düşmüyor çünkü