Seval2468 Mira_ll13 yorucu bir işiniz yoksa tabiki çalışılır . İlk oğlumda 37 ye kadar çalıştım 5 gün sonra doğuma gittim. Şuan yine 33 haftalık oldum bir aksilik olmazsa 37 ye kadar devam
Eksijelibon Mira_ll13 tüp bebekle hamileyim hala çalışıyorum . 32 de aldım raporu. 36 ye kadar çalışıcam. Sıcaklarda zor mu tabii ki zor ama dogum sonrası için şart
dudaktan_kalbe25 Mira_ll13 8+5 olduk ve calısmaya devamkeee😅 memuree hanımmm🫠 allahtan pc basında oldugum icin oturyorum sadece wcye kalkıyorum😂😂
semadrd 32 haftaya kadar çalıştım anaokulu öğretmeniyim, Allah var çok zorlandım son haftalarda ama hep ağlıyordum iyiki 32de çıkmışım daha çalışamazmışım vallahi 😬
Mira_ll13 Hanımlar bende çalismak istiyorum 12 haftaligiz suan iş veren olurmu acaba lise mezunuyum bebegime guzel hayat sunmam lazim o dogmadan 👍
fizikcianne Mira_ll13 5 buçuk aylığım devlet işinde kimyagerim rahat bir işim olduğu için suan sorun yok bakalım :)
Nrmrv Mira_ll13 18. Haftadayız mali müşavirim firmada doğuma kadar durup sonra 1 yıl kadar evde durup çalışmayacağım
Nazalex Mira_ll13 öğretmenim şu an tatil ama şubattan beri hamileyim hiç zorlanmadım. Bebişler ekimde doğuyor o zamana kadar çalışıcam. Sonra izin rapor falan derken yılı bitiririm inş 💙💙
Minikayak24 Mira_ll13 21+4 üm kendi lokantanızda çalışıyorum 10 saat bazen zorlanıyorum tabi görümcemin stajı var bitsin gitmicem 15günü kaldı aşırı zayıfım oyuzden binyem kaldırmıyor çok