Didemmiray Ezgi14 Zeynep ismi zaten vardır. Berra ismini berre olarak değiştirmiştir efendimiz. Araştırın
Ezgi14 Didemmiray muftuluge sordum berre berra berru hepsi ayni ve berreyi zeynep yapmis bida araştırın
Ezgi14 Didemmiray http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/berre-berra-gibi-isimleri-koymak-uygun-mudur.html
Esba2019 Cansuu33 yaa maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kızlarımız adlarıyla yaşayıp amel etsinler inşallah 😍😍
mehtap28 Tunus Ben Alisa ismini cok istemistim ilk duydugum anda kİzimin ismi Alisa olmali dedim ama esim sevmedi bende onu kirmadim kizimizin ismini Defne koymaya karar verdik Alisa ismini görünce icim bi tuhaf oluyo 😔
Esba2019 Cansuu33 maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim biraz kanamam var dua bekliyorum sizlerden nolur Rabbim evladımı bize bağışlasın
Cansuu33 Esba2019 Rabbim eser bırakmayan şifa versin seni de o minicik yavrunuda korusun Rabbim İslam'a bağışlasın o minik yavruyu amin
AcemiAnneee Esba2019 ınanmıyorum bende aynı Zeynep babaannemın ıkıncı annemın adı yanı aselı de cok sevdım Zeynep asel olucak Allah’ın ıznıyle
Esba2019 AcemiAnneee Yaa maşallah canım Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp onlara Zeynep Asel diye seslenmeyi de nasip etsin inşallah 🙏🙏
Nurcannozdemirr Bizde daha kalıplaşmış bir isim olsun diye düşündük. Kız olduğunu öğrenmeden daha yağmur dedik öyle kaldı , bize başkasını anımsatmayacak bir isim olsun istedik :) YAĞMUR ÖZDEMİR ❤️