Feridegul Bizimki de GÖKÇE olacak inşallah 💕 tavsiye ederim çok aşırı konulmayan bir isim ve bence kulağa çok hoş geliyor 🤰😍
Fatovebebegi Merveee277 aynen ıkı ısmı de ballı ballı kız olcak ayy hıc bı ısım ıcıme sınmedı Eylül elıf hatıce ısım bulduktan snr erva guzel dedım ama degısmıcem ısmı yanı zormuş her ısme ıcınız sınmıyormus onu anladım
Merveee277 Fatovebebegi bende daha karar veremedim bulduğumu sesli söylüyorum kulağıma hoş gelmiyor nedense çok zormuş gerçekten
HaticeAlaahin Yagmur1991 bizde arya istiyoruz 😊 cevreden tepkiler yabanci ismi gibi o neymis diyorlar ama
melise Fatovebebegi asel Arapçada bal demek değil mi😊araştırın isterseniz yavrucak ilerde sıkıntı yaşamasın Anlamı bal balım oluyor çünkü Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah🙏🏻
Fatovebebegi melise anlamını bılıyorum ama dedıgım gıbı hıc bı ısme ıcım ısınmadı ne guzel ıste ballı ballı gelıyor mucızem
Burcin-13 Daha hamile kalmadan önce bile kız olursa Ayperi diyorduk sonra eşim rüyasında Güneş ismini görmüş:) Böylece Ayperi Güneş oldu