annesinincivcivi1 8 haftalık hamileyim 20 lik dişim yeni çıkıyor dayanamıyorum ağrısına boğazlarıma vurmuş hep iltihap oldu yutkunamıyorum uyuyamıyorum perişanım ağzımı açamıyorum varmı başına gelip tedavi olan artık öleceğim acıdan
Renaaa annesinincivcivi1 Arkadaşım diş tedavisi oldu hamileyken doktora sorup. Eöntgene normalde izin verilmiyor ama dişe veriliyormuş Avrupada da. Bir sorun doktorunuza bence sakınca görmeyecektir böyle de yazık size Tam da zamanını buluyor bu acılar ya
Busraaao annesinincivcivi1 diş doktoruna görün istersen . Bende yaşamıştım 4. Aylarimda falan antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Fdoner-34 annesinincivcivi1 valla canım bende çok çektim dış ağrısı hamilelikte şuan 28 haftalık oldum kekik suyuyla ağzımı gargara yapıyorum diş etimi uyuşturuyor ama yutmuyorum asla
Cgllay annesinincivcivi1 benım 18+3 haftalık hamileyim disimde cok agrı vardı muayane etti disci izin kagıdı hazırladı kadın dogumcuma götürdüm yapılacak islemleri vs yazmıstı, kadın dogumcum izin verdi onayladı kagıdı. Kadın dogumcum ayrı bir kagıda hangi antibiyotikleri kullanabilecegimi ve adranelinsiz aneztesi yapılabilecegini yazdı. Kanal tedavisine baslandı. 20 saniyelik rötgen cekıldı disime hemencık celık yelek giydirdiler öle.
Byzguclu annesinincivcivi1 yirmilik dişin çıkıp ağrı çektiğini söyle benim diş etleirm kana yapıyor dediğimde hamilelikte diş eti sorunları olabiliyor bi diş hekimine görün demişti. Aynı sorundan bende muzdaribim şu an ds yirmilik dişim çıkıyor ve ağrısı çok kötü ama dişçiye gitmemeyi tercih ettim yine de ama git bir baktır
Busraaao annesinincivcivi1 Yani bebeğe olsa vermezdi doktor ya . Çünkü bana tedavi edemem demişti elleşmemisti. Ama ilaç kullanabilirsin demişti
Byzguclu annesinincivcivi1 doğumuma 2 ay kaldı doğumdan sonra giderim diye düşündüm zaten bi hafta çektim sıkıntı şimdi normale dönmeye başladı birde dişimde düzgün çıkıyor şu an o yüzden bi problem olacağını düşünmedim şimdilik
Byzguclu Byzguclu magnezyum takviyesi vermişti doktorum bana ben onu kullanıyorum diş sağlığını iyi yönde etkiliyormuş bel ağrılarına da iyi geliyormuş ayrıca hamileliğimden bu yana her gün bir tane sade maden suyu tüketmeye de çalışırım doktorunuza danışıp sizde kullanabilirsiniz belki faydası olur
Fdoner-34 Yok valla ben ne zaman oran buram ağrıyor desem size ilaç yazamam dendi zaten bende çok taraftar değilim ilaç içmeye hamilelikte kekik suyu kurtardı beni
thsz13 hamileyken tedaviden falan çekiniyorsan bekle istersen bir hafta kadar, dayanabilirsen. benim 20’likler genelde bir hafta ağrıyıp sonra aylarca kayboluyor ortadan ama doktora kesin sor belki uygun bir tedavi önerir