Bahar_kocak Arkadaşlar merhaba 27 haftaligim geçen hafta özelde muaynem vardı doktorum 930 gram dedi az geldi bana dünde şeker yüklemesi için devlete gittim orda da 900 gram civarında dedi anlamadım birşey sizce az mı
Renaaa Bahar_kocak az mı bilmiyorum ama avokado ve karpuzun bebeğe kilo yaptığını duydum. Mevsimi de geldi eğer öyleyse araştırıp tüketin isterseniz 🍃
Zeynep_Ali Bahar_kocak aynı haftadayız ve bende geçen gün gittim özel e bana 1100 gr demişti haftasına göre iyi demişti doktorum 🤷🏻♀️
Yenibirannee Bahar_kocak bende dün gittim kontrole 26+4 haftalık. Benim bebeğimde 950 gram. Boyu ve ölçüleri 1 hafta ileride ama kilosu 1 hafta geriden geliyor dedi. Benim ilk bebegimde aynı şekildeydi son haftalarda kilo almıştı 3500 kilo doğdu. Doktorumda ayni kisi olduğu için sonlarda toparlarsın yediginle alakasi degil bence genetikte olabiliyor dedi
Cinarsaitinannesi Bahar_kocak bol bol kaşar peyniri ve kuru yemis yemeni tavsiye ederim zaten son haftalarda hızlı alıyorlar şuan da normal kilosu
Bahar_kocak Renaaa karpuz severim yerimde avokado sevmem malesef 🙄 evet bende dün baktım karpuz da iyiymiş bebek için teşekkür ederiz önerilerin için
Aysegul17 Renaaa ay karpuz kilo yapsa benimki içimde obez olurdu karpuz ilk çıktığından beri kocaman karpuzu 3 günde tek başıma yiyorum🙊36. Haftadayım daha yeni bebeğim 2.5 kg oldu😄
ElaytA Renaaa karpuza dayanamiyorum korkmasam 10 kiloyu 1 günde bitiririm o derece. Kızım da bayiliyo karpuz yedigim anda coşuyor o da 🤣 1 haftada 250 gr almis ben de karpuza bağlıyorum bunu 😃
Bahar_kocak Zeynep_Ali maşallah diyelim de bana haftasıyla uyumlu dedi yarın tekrar kontrole gitcem soracağım bence küçük benimkisi bide ilk çocuk ondan olabilir mi bilmiorum
Bahar_kocak Yenibirannee maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin bebisleri kilosu önemli deil ama bilmiorum ilk çocuk sanki tedirgin oldum biraz
Zeynep_Ali Bahar_kocak olabilir benımde ılk çocuk 🤷🏻♀️Sağlık olsun onemli olan o.doğduktan sonra hızla gelişiyorlar zaten😊
Aleyna_88 Bahar_kocak sanırım biraz az kilosu ama toparlanır diye düşünüyorum ağırlıklı olarak yağlı kaşar muz süz badem gibi şeyler ye her gün ama bunlar çok kilo aldırıyor bebeğe
Renaaa Aysegul17 yaaa Ama bana öyle dediler ben de yedim Gerçi bazı annelerin bebeği yerine kendine gidiyormuş kilosu Acaba sizin de mi öyle oldu
Bahar_kocak Hdemir1618 bende 26 haftaliktim gittiğimde 930 demişti banada haftasıyla uyumlu dedi sağlıkla gelsinler de kilo önemli değilde işte yine insan bı düşünüyor 🤔
Hdemir1618 Bahar_kocak evde ablama söyledim kilolu dedi mesela 😂 son zamanlarda daha öok kilo alıyorlarmış. Kesinlikle sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil .
1kucukbaby Bahar_kocak karpuz kavun sulu meyveler tüketin meyveli kefir tüketin ben fazla kaçırdım bebeğin haftası kilosu önde gidiyoruz şimdi bıraktım hamur işi de yapıyor unlu gıdalar onlardan da tüketebilirsiniz bana yasakladı anında kilo oluyor diye
Mervemerii Az olsa doktorunuz söylerdi bence 😊kendinizi boşuna strese sokmayın🤍benim kızım haftasına göre küçüktü doktor söylemişti🥲sade kefir içtikten sonra düzeldi bizim kilomuz🥹
262223-- Bahar_kocak kaşar muz ceviz yoğurt sade soda karpuz bebek için faydalı kilo aldıran şeyler biizmki 27+6 da 1.400 gramdi 😂ama o kadar çok şey yedim ki bekliyordum şimdi 30+2 olduk.bilmiyorum