Bebekte gelisim geriligi nedeniyle doktor perintlojiye yonlendirdi. Bzde randevu aldik dvletten gittiik. Snra bi arkadasla konustum ve bana dediki, senin gittigin doktor perintlji uzmani degl ki, kadnndogum uzmani. Bende allah allah dedm. Ki randevuyu perinatlji olarak aldim ve o doktora hep o yzden gidiyorlar dye bliorumm. Neyse o doktor bi sknti gormedi bebekte. Yani evet gerilik var ama bu normal falan dedi. Ama bugun arkadas oyle diyince iicime kurt dustu. Burada forumda da biraz bakinayim dedm iyice kafam karisti. Detayli ultrason ile perinatoloji ayni sey degil mi? Smdi baska doktora randevu aldm. Yuksek riskli gebelere bakilir, detayli,resimli ayrintili ultrasona bakilmaz diyor. Smdi 36 haftada oldugum icin ilk gittigim doktor bz bakamayiz suan ama neyse bebegin olculerine mi ne bakariz demsti. Bende smdi bu sefer yuksek riskli olarak aldim ama dogru mu yaptm yanls mi anlamdm. Bilen birileri lutfen aydinlatabilir mi? Boyle bsey olup ayirt edemeyince kendimi salak gibi hissettim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️