Sezenaksukarademir glz87 ilk doğumum da 10 günlükken çıktım. İkincide de bir sağlık problemi olmazsa inşallah yine çıkarım. Yoksa daral gelir bana ben duramam evde o kadar
birannis_ glz87 ilk doğumumda 20 gün dışarı çıkmadım havalar soğuktu bebek hasta olur diye çıkmamıştım 20 gün sonra annemle ev gezmesine gitmiştim yavaş yavaş belli saatlerde çıkmaya başlamıştm şimdi ki hamileliğim Ağustos ortasında olacak gibi yine gündüzleri çok sıcak çıkamam ama akşam serin olursa eşimle cikarim lohusalıkmıs yok 40 günmüs bekleyemem yeterki bebeğim hasta olmasın hava şartları güzel olduktan sonra her türlü çıkarım
glz87 Sezenaksukarademir ilk oğlumda 40 gün evden çıkılmaz dediler ve çıkarmadılar ve şuan 2.ye hamileyim son 1 ayım kaldı doğumuma çıkmak istiyorum fakat eşim yine 40 gün çıkma sonra gezersin dedi gerçi normalde de pek çıkarmazda işte ayda yılda bir aklı eserse öğle of çok sıkılıyorum 😞
Sezenaksukarademir glz87 eski de kalmış onlar. Zaten şimdi kontrol, topuk kanı, işitme testi, sağlık ocağı vs vs devamlı çıkıyoruz. Ben gerçekten duramam evde
Smyyns Bende çıkmayı düşünüyorum hayırla dogurayim da hastaneye giderken birşey yok sağlık ocağına giderken birşey yok gezmeye çıkınca mi kötü olacak inancınız tam olsun kismeyi dinlemeyin Allah büyük ♥️
Hilal2 16 gün oldu bugün çıkıyoruz gece bile çıktım bebeğimide çıkardım valla hurafe bu işler fazla kafaya takmamak lazım cağrıştırmamak lazım he tek çıkmıyorum eşim yanımda oluyor yoksa bu havalarda 40 gün evde kalsam kafayı yerim pskolojim bozulur hastaneye vs gidiyoruz yani anneme babama kalsa 40 gün evden çıkmaman lazım diyor ama yok kafayı yerim valla 🤣🤣🤣🤣
Asel2702 Yani ben ilk hamileligimde de doğumdan sonra 15 günlük Ken sehirdisina bile çıktım Allah korusun kötü bişey olsa mecbur cikiliyo yani sakıncası olcagini düşünmüyorum