bsrabrna BurcuK-34 bizde 34 olduk kaşıntıdan uyuyamıyorum bende safra testi verdim bakalım ne çıkacak kaşınmaktan asla uyku yok deli edecek cinsten 🥹🥹
Ipektoss26 34 bak bende uyandım uyumam 6 yı bulur 🤧 ben aldığımız takviye vitaminlere bağlıyorum bunu az uyku yetiyor gibi şuan sanki saat 9 da uyanmışım gibi dincim 🤭🤣
OflicDi Aynen sebepsizdi benimde o haftalar başlamıştı ama şimdi evladım sağolsun uyutmuyor çok hareketli 35+2 şuan daha vaktimiz var doğuma kadar ne olacak böyle 😓😪
Smlaa 36+2 her yerim agriyo sinirlerim gergin eşim hiç bir suçu olmadığı halde inanılmaz sinirliyim uyku haram
ecem0509 Tugce3561 peki sizinde dönünce sağa sola karnınız acıyor mu sanki bebekte sağ sola döndükçe benle dönüyor oraya kayıyormuş gibi acıyor nereye dönceğimi şaşırdım🫢🥹
Tugce3561 ecem0509 evet bi de sağa dönünce sağda sola dönünce solda hareketleniyo rahat yatamıyorum aslaaaa 🙃
arirangg BurcuK-34 Ben de öyle. Hiçbir sebep olmamasına rağmen her gece uyanıyorum, tekrar uyumak için bekliyorum
Kiymetyildiz Sabahın 4 ünden selamlar 👋🏻 bu sıcaklar ne uyku bırakıyo ne rahat 😅 yastıklar da cabası zaten yok olmuyo artık uyku falan
1prensesannesi_ BurcuK-34 ikimizde aynı haftadayiz canım bnde bugün girdim 33 e bnde de uyku sıfır diğer önceki haftalarında da vardı uyku problemi 🥺
byz__ 1prensesannesi_ Merhaba 4 hafta önce reglim sona erdi ve hala olmadım sürekli ağlayasım geliyor sık idrara çıkıyorum bir de gece hariç çok uykum var sizce hamile miyim hic tecrübem yok yardımcı olur musunuz?