Zeynepaksy Kızlar ben park yatak aldım içine yorgan alıcam bebeğim kış çocuğu olacak bebek yorganı mı alınıyor hepsi standart ölçü mü?
Agg0207 Zeynepaksy bence uyku tulumu al canım yorgan önerilmiyor zaten hiç rahat olmuyor mesela uyurken kendi yüzüne kafasına çekebilir bebek tehlikeli yani
Koalammm Zeynepaksy canım ilk zmanlar yorgan kullanma hareketlenmeye başlayana kadar aldığınız battaniyeleri ortebilrsnz ama hareketlenmeye başlayınca uyku tulumu giydirin ben öyle yapıcam Allah korusun üstüne çeker bişi olur tehlikeli
Havvaca Ben sadece lastikli çarşaf aldım Park yatak için yorgan yastık kullanmayı düşünmüyorum. Kışın uyku tulumu ile yatırmak istiyorum. Yorgan battaniye kullanmayı düşünmüyorum. Ani yenidoğan ölümü beni korkutuyor çünkü araştırmanızı tavsiye ederim ♥️
Havvaca _tuuggcce_ en doğrusu bu bence çünkü bu sebepten kaybedilen bebeklerin sayısını görünce şok oluyor insan. Instagramda görüyorum süslü püslü besikler tüllü tüllü yatak koruyuculari hiç özenilecek bir şey değil tehlike saçıyor resmen 🤷🏻♀️
Nur001 Ben yorgan aldım Erzincan’da oturuyorum çok soğuk oluyor uyku tulumu yeterli gelmez diye düşünüyorum Karaca bambu aldım