Buhuu Sebaxs4 Hayırlısı olsun sizin için umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏benimde perşembe günü çatı muayenesi yapılacak son ana kadar normal doğum istiyorum inşallah öyle olur 🙈 duruma göre burdan yazarım 🙃
Sebaxs4 Buhuu eğer çatı muayenesinde ya da bebekte bir sorun olmazsa yapacaktır. Normali çok istediğini de mutlaka belirtmelisin. Ben yarın sezaryen olacağım kendisinde 🙂 inşallah senin içinde en hayırlı olan olur önemli olan sağlıklı olmanız
Sebaxs4 Buhuu evet şu anda kucağımda ☺️ Rabbim sağ salim bu duyguyu sizede nasip etsin inşallah 🙏🏻 Her şey yolunda hastaneden de memnun kaldım 😇
Semakaplan Sebaxs4 hastane odasındaki imkanlar nelerdir acaba, ebeler ne kadar yardımcı oluyor ve hangi doktorda doğum yapmiztiniz
Buhuu Sebaxs4 Amin inşallah 🙏 benimde bugün şehruz hanımda kontrolüm var 🙈 Sizin adınıza çok sevindim 🥲 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 sağlıklı,huzurlu bir gelecek diliyorum sizlere 🌹
Sebaxs4 Semakaplan Şehruz Soysalda yaptım. Sezaryen olduğum için 2 gün burada olacağım. Bence gayet ilgililerdi. Testlerimiz aksatılmadan düzenli yapıldı. Defalarca çağırdım bebek hıçkırıyor bebek üşüyor diye her seferinde geldiler ☺️ Tek sıkıntı tek refakatçi kalabiliyor. Akşam 10 a kadar misafirler gelebilir. Lohusa şerbeti ve kuruyemiş ikramları var 😊
Momtwo Hirasongul yani kadın çok suratsız geldi bana işinde ehli iyi insan ama bana o sıcaklığı samimiyeti verememişti kendisi
Aslizeynepcoban Sebaxs4 merhaba normal doğum istemediğiniz için mi sezeryan oldunuz yoksa doktorunuz mu söyledi
Sebaxs4 Buhuu çok teşekkür ederim canım. İnşallah sizede evladınızı kucağınıza sağ salim almak nasip olur.
Ayfer- Sebaxs4 normal doğum yapan arkadaşınıZ sancısını kendi odasında mı yoksa sancı odasında mı çekmiş? Bilginiz var mı