Hs4523 Scldgtkn 16. Haftamdan beri yok sadece büyüdüğünü farkediyorum ama ilk 2 ay aşırı agrı sızı yapıyodu
deletedmom6295 Scldgtkn 12. haftadan sonra geçti benim göğüs hassasiyetim ama öncesinde sütyen bile batıyordu
Huzur20 Melekozge Evet canim ayni ya yatarken yada yanlışlıkla esin deyince birde sütyeni çıkarınca çok fena oluyodu şükür gecti
haziransekiz Huzur20 eşim sarılınca çığlık atıyorum resmen yalvarıyorum eli kolu deymesin diye. Ve inanılmaz büyüdüler napcam bilmiyorum🤷♀️
Adenbebek Scldgtkn benim devam ediyor bende pek büyüme yok ama acıma var kızımdada böyleydi herkezin büyüyor benim sadece sertleşiyor☺️
Scldgtkn Benimde arada acıyor sadece bazen hiç hassaslaşmıyor şu ara baya azaldı ama şişti kocaman oldu ☺️ @Adenbebek
AZehraa Ben 9+2 deyim bayağı azaldı çok fazla bir değişiklik yok gibi geliyor göğüslerimde ama ilk başlarda ağrı sızı oluyordu
Scldgtkn Adenbebek canım benim 8. Haftada hassasiyet gitti ama şişliği hala devam ediyor korkma benim hassasiyet gittiğinde doktor kontrolüm vardı ve hiç bir sıkıntı yoktu