Tugce_gokalp 3 yıl oluyor ewe taşınalı ama klozetteki sarı lekeyi çkartamadm sizlerin tecrübesine ihtiyaçım War kızlar çamaşır suyu çif porcöz gibi bir çok şeyi denedim ama olmuyor ne ypmalıyım
alitalia Tugce_gokalp temizlik ürünleri satan bir dükkandan mavi sihirli bir su almıştım. Geceden döktüm ve sabaha sifonu çektiğimde parlıyordu ovalamadım bile. iki klozetim de inşaatçıların kullanıp kullanıp pis bırakması sonucu leş gibiydi asla çıkaramamıştım. Öyle bir dükkan varsa yakında sorun mutlaka. Bir litrelik bir şişeyi iki klozete böldüm. Yeterli geldi
ayseetrl Tugce_gokalp solixel tuvalet temizleyici Kesin %100 çözüm ama fayansa veya renkli şeylere değdirme rengini dolduruyor
Hanife4416 Geçir eline kalın bulaşık eldiveni al eline bulaşık telini dök cif kremi her yere güzelce citile bembeyaz oluyor kalın su krecleri sarartilar vs hepsi gidiyor
Papatya_kokuyo5 Hanife4416 evet en iyi yöntem leke olmamasına rağmen büyük temizlikte yaparım sürekli
runkli0606 Hanife4416 bulaşık teli asla kullanmayın taşta azıcık çizik bile yapsa zamanla oralar iyice sararır. Kir tutmadı kolaylaşır
minnosbirkiz Tugce_gokalp highgenic aktif köpük banyo için olanını kullanıyorum, sifonum bozulmuştu, delik kısımından sürekli su sızdığı için pas gibi sarı lekeler oluşuyordu, ondan sıkıp kullanılmayan bi diş fırçasıyla oraları fırçalıyordum bembeyaz oluyordu ☺️
Mama30 Tugce_gokalp domestosun tuvalet temizlemek için ayrı bi ürünü var bende de taharet musluğundan aşağı doğru sarı bi görüntü vardı onu bolca döküp fırçayla fırçaladımtan sınra geçti denemeni öneririm canım