2prensesannesi50 Kızlar bebek hareket ettikce kasiklarimda ve vajinada sızıltı seklinde sancilar oluyor böyle batıp cikiyor ve bazen gercekten çok can yakici oluyor ilk gebeligimde boyle bisey yasamadm sizdede oluyormu normalmi acaba 🌺
Guz06 2prensesannesi50 34. Haftadayım aynı şikayetler var şuanda bende tedirgin oldum, bebek baya hareketli şuanda ama vajinaya doğru çok sancı giriyor birden giriyor birden bitiyor bıçak saplanır gibi
esylmz 2prensesannesi50 ben de 36. Haftamdayım kasıklarıma ağrı çok sık giriyor özellikle geceleri ve gün içinde mutfak işimi çok abarttıysam. Akıntı da oluyor ben doğum sancısını ayırt edemezsem diye korkuyorum ilk gebelik olduğu için. Bi de sıcaklardan olsa gerek ishal durumu var sebebini bilmiyorum yaa . Benzer şeyler yaşayanlar varsa sizin vesilenizle bana da cevap…🌺
melekeflin 2prensesannesi50 ilkde benimde olmadı 2. de suan oluyor 36+5 acaba vucudumuzmu inceliyor artık daha çok hissetmiyoruz onları anlamadım bende
Guz06 2prensesannesi50 benimde ikinci gebeliğim ama unuttum ilki nasıldı çok geçti üzerinden , ama bebek bu gün çok hareketli ve çok kasılıyor karnım 😞
Guz06 esylmz benimde ikinci gebeliğim ama ilk doğumum 9 yıl önceydi 36. Haftada suyum gelmişti uyurken o şekilde gitmiştim doğuma , bunda anlamazsam diye tedirginim sizinde dediğiniz gibi , ama bence anlarız diye düşünüyorum bir şekilde
2prensesannesi50 esylmz aynen bndede geceleri cok sık oluyor bu kasıklarda batma meselesi bide arti olarak ic baldirlara sanci girip çıkıyor çok degisk seyler yasiyorum ilk gebeligimde hic yasamamistm🤔
melekeflin esylmz ishal doğuma yakın zamanlarda olurmuş canım hatta happy momdada okumuştum emin ol doğum sancısı anlqsilmicak gibi değil