Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra tekrar aranızdayım buraya ilk Ocak 2020 de katılmıştım ne yazık ki sona kavuşamadık Nisan 2020 de tıbbi düşük yaptım benim can sağlığım için bebeğimde folik asit yetersizliğine bağlı sipina bifida hidrosefali ve daha eşlik eden rahatsızlıklar vardı ve 16 haftalık iken doktorlar sonlandırılması gerekiyor kararını aldı psikolojikmen çok etkilendim sonlanması taraftarı değildim sağlıklı düşünemeyeceğim için doktorlar eşimin karta vermesini istedi neyse ilk gebeliğim kötü serüven ile geçti 2 ay geçtikten sonra tekrar anne olmak istedim başka türlü iyi olamayacaktım 2 ay yüksek dozda folbiol kullandım korunmayı bıraktıktan 15 gün sonra hanike olduğumu öğrendim ilk kixima doğum yapacağım ay bu kızıma hamile olduğumu öğrendim sorunuz geçti ve ilk bebeğimi kaybettiğim gün buu kızımı kucağıma aldım Allah’ın hikmeti işte çok şükür sağlıklı iyi 2 yaş 3 aylık şuan kardeş düşünüyoruz doktorum ile görüştüm 2 ay hap iç gel tahlillerini yapalım dedi bu defa biraz daha rahatım rabbim isteyen tüm kardeşlerime bana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah tedavi sürecinde olan çocuk düşünen arkadaşlar ile süreçlerimizi birlikte takip etsek yoldaşlık etsek daha stressiz geçer diye düşünüyorum hakkınızı helal edin uzun oldu baya 🥰💞