Gozdeerdem Kızlar 38 haftalıgım ellerim ve ayaklarım o kadar şişti ki tombul tombul oldular. Bol su içiyorum ama. Son haftalarda normal sanırım.?? Sizde de var mı varsa ne yapılabilir ödemi atmak için.
Nisankzn Gozdeerdem bende 38 im bende yok gecen haftalarda vardi tuz tursu vs yeme bol su iyi ama onalri yememen lazim bide ayagini sallandirma uzat hep
Qqqww Gozdeerdem canım bende 33 haftaligim benim son 4 haftadır çok aşırı şişiyor ellerim yüzüm ayaklarım neden olduğunu bende anlamıyorum ve geçmiyor da kolay kolay
Gozdeerdem Nisankzn maalesef turşuya dayanamıyorum bu ara çok yiyesim var. Ondan oldu bu kadar sanırım. Bol su içiyorum ama. Bi de bebeğim kanala girmedi. Doktorum yürüyüş verdi sürekli hareket halinde ayaktayım dinlendiremiyorum
Nisankzn Gozdeerdem bende senin gbi dayanamayip bol bol yedim 1 ayda etkisi ancak gitti feci agri kapanmiyordu benimde bebegim donmedi
Agg0207 Yuruyus yap hergun canim ve sebze yemekleri ye ben bunlara dikkat ediyorum bol su iciyorm bide bende 37. Haftanin sonundayim bende olmadi hala eski ayakkabilarimi falan giyiyorm
Gozdeerdem Qqqww evet canım ya ayaklarım fil bacağı gibi aynı bileklerim aşırı şiş çorap falan giyemiyorum. Lastik yerleri sıkıyor pörtlüyor :)