Fahsj- 6 ayda 6 kilo almışım sizce nasıl en fazla kaç kilo olurum tecrübeli hamileler 60 ile kaldım şuan 66 yım sizler kaç kilo aldınız 🥰
Mervemasal00 Fahsj- belki şaka gibi gelicek ama ilk hamileliğimde 50 ile gebe kaldım 98 ile doğuma girdim şimdi ikinci gebeliğim 60 ile gebe kaldım ve hala kilo almadım 100 gram bile 15+2 tiz daha ama
Fahsj- Masya korkutmak istemem ama mide bulantın başlamamış galiba ucu yakındır geri verirsin aldığını 🤭🤣
Renaaa Mervemasal00 Kayınvalidem de bir oğlunda 35 kilo diğerinde 10 kilo almış. Ne değişik. Hızlı veriyorsunuz maşşAllah
tubimom Masya o zaman normal ama bu haftalarda kilo.pek alınmıyor ilerisi için biraz dikkat edin derim şeker fln çıkmasın yani ben iştahsız biriyim hamilelikte öyle geçiyor aserme bile olmadı
esnyz14 Fahsj- Hiç takma önemli olan sağlığınız, herkesin kilo alımı farklıdır. Nasıl olsa her halükarda bu kilolar gidecek😂😂
rabiakaraboga Fahsj- benim boy 170 hamile kaldığımda 49 dum 35 haftaya girdim 61 im doktorum ayda 1 kilo alsan yeterli demişti