Seherrmina Rabiaunal biz 17 haftalık olduk ben geceleri hiç uyuyamıyorum malesef belim ağrıyo huzursuz oluyorm uzanamıyorum 😕 çarşamba günü Allah izin verirse gidicez doktorumuza.14. haftada erkeğe benzio demişti bu defa netleşir inşallah 😊
Aysegolcuk Rabiaunal 16+4 haftalik hamileyim cinsiyetini daha öğrenemedim yurtdışında olduğum için istediğim zaman hasteneye gidemiyorum
Mrym_sld Rabiaunal 17 haftalık olduk cok sukur🤲🏻☺️Ama hala cinsıyetını ogrenemedık kordon hep onunde tutuyo bacak arasında tutuyor 😄🙈sıpam benım😍🤰🏼
Rabiaunal Yoncatrk ne guzel allah uzun omurler versin malesef bizim daha cinsiyetimiz belli degil ve kontrole iki hafta var zaman geçmek bilmiyor 😏
Arjin_rojin Bende 17. Haftadayım sırtım çok ağrıyor cinsiyet değişti bizdede bekliyorum bakalım bu ay %100 olur herhalde
Pyrz86 16 haftalık oldum cinsiyet belli değil henüz çoğunluğun kızı olacak galiba maşallah 😊ilk çocuğum erkek ikincisi ne olacak bakalım 🤔
Rabiapnr Bende 15+3 yim doktorum kesin bir şekilde erkek dedi bakalım nezle oldum ama ya var mı benim gibi olan bi tavsıyesi olan 😞😞
Mrym_sld Rabiapnr gecmıs olsun sorma ucgundur agır grıple basım dertte bugun doktora gıttım cınsıyet ıcın ama gostermedı😄🙈 doktor parol ıcebılırsın dedı ayrıca zencefıl bal limon ıcıyorum bogazlarımı yumusatıyor cok sukur
Fatovebebegi Rabiapnr bende grıbım bol bol dınlenıp bol bol meyve ballı süt snr ben bı kere de bı fıncan ıhlamur ıctım çok ıcmeyın dıyorlar taze nane lımon da faydalı asla ılac ıcmem serum bıle bağlatmadım çok gecmıs olsun
Mucizeeeemmm 16+6 olduk. 14. Haftada erkek olduğunu öğrendik değişmezse inşallah 🤗 Kasık ağrılarım oluyor ara ara onun dışında rahatım çok şükür 🥰🤰
HilalSahinoglu 15+0ız🐣 daha cinsiyet öğrenmedim.17. Haftada gideceğim o zaman öğrenebilirim inşallah 🌝
Rabiapnr Fatovebebegi bende öyleyim doktorumu aradım bugün antibiyotik yazıyım dedi de istemedim direniyorum ben de zencefilli ballı limonlu çay yaptım bir kere ama insan korkuyor bi zarar veririm diye