crazymommy sevaldqn1 Demi ya insan şok oluyor resmen Maşallah onlaraa hep böyle bıcır bıcır olsunlar 🥰🥰
SevvaallEr crazymommy Evet zaten daha altta oldugu ıcın orda hissediyorsunuz ben 18+5 im 2-3 gümdür orda hissediyorum üst taraflarlarda bissetmen ıcın 21-22 bulur suan hısseetıgun bebektır 🥹🥹🥹🥹
crazymommy SevvaallEr Bebek olduğundan net emin oldum zaten dün çok sert hareketler elime bile geldi bağırsak olamaz 🥰🥰 Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ❤️
Hhbnhbnjvv 26+1 simdi her yerime vuruyor😂. Bazen vajinama o kadar sert vuruyorki korkudan elimi tutuyorum aha bebek cikiyor diyorum😂😂
Mltsnl Hhbnhbnjvv ya bende böyle birkaç gün hissettim ama 20+5 oldum bugün hissetmedim normal değil mi arada hissetmemek
Hhbnhbnjvv Mltsnl evet çok normal korkmayın ben tam 21 sonlarında hiss etdim. 24e kadarda hiss etmemek normal dedi doktorum. ama bazen uyudukları icin az hiss etmek ve hiss etmemekde çok normal
Mltsnl Hhbnhbnjvv evet bende ilk 19 da hissettim ilk gebeliğim bilmiyorum da endişe ediyorum mesela 1 haftada geceleri ⅔ kere damar atıyor gibi oluyor omdan sonra hissetmiyorum doktora da daha gidemedim ondan teşekkür ederim ☺️
Ocak_123 Ben 16. Haftada ilk hareketini hissettim şuan 20. Haftadayım hemen hemn hergün hissediyorum doktorum erken hisetmemi zayıf olmama bağladı ama çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤍
ZTB ZTB ayy aminnn inşallah tüm bebişler sağlıkla kolaylıkla zamanında dünyaya gelirler 🌸🥹😍 valla bende böyle seğirme gibi hissettim. Arada da kaşık ağrılarım oluyor 😪