emineakcan01 Kızlar 38+4’teyim doktor perşembe için gün verdi normalde kaçıncı haftada alıyorlar sezaryende bana erken alıyorlar gibi geldi
emineakcan01 Nurrrates benim çatı muayenemde normal yapabilirsin dedi kanala da girmiş ama kendime güvenemiyorum korkuyorum normal doğumdan vajinal kesikten de korkuyorum o yüzden sezaryen istedim
Nurrrates emineakcan01 benimde şuan 38+2 doktor 1 hafta süre verdi sezeryan mı normal mi olacağına karar vermem icin bende çok korkuyorum normal doğumdan büyük ihtimalle isteğe bağlı sezeryan isteyeceğim🌸
emineakcan01 Serap-asel 38+6 da almış olacak erken değil o zaman erkek bebek normali beklesek 40’ta falan gelir galiba
Serap-asel emineakcan01 bellı olmuyo her bebegın gelıs zamanı aynı deıl cınsıyete göre ayırmamak lazım erkek olunca 40 ı bulur dıyemeyız
Tugbacolak emineakcan01 banada doktor 38 bucuk haftalıkken alıcaz dedı yanı 39 haftaya gırmısken alıyolar normalı bu cok nadır doktor 38 haftayı beklıyor ama riskli bıraz kendılıgınızden sancınızda baslayabılır sonucda