Semagzll Defne-ece28 geçen ay 19. Gün olmuşum iğneden sonra ben biraz daha beklicem canım nasip diyorum ama bı tarafım umutlu bı tarafım umutsuz yeni şeyler bakıyorum ne iyi gelir falan diye
Defne-ece28 Semagzll yok cnm ya ben 14 gün sonra oluyordum nasıl bisi oldu anlamadım ben bakalım lekelenme var mis sende de
Semagzll Defne-ece28 benim bı iki gece geldi lekelenme hatta ben erken olucam sanırım dedim ped takıp uyumuştum ama gündüzleri bişey yoktu
Defne-ece28 Semagzll benim leke olduğunda bir kaç güne oluyor genelde ve adetim hiç şaşmaz 3 klomenim bu anlamadım cnm bir gun daha beklim bakim
anneoluyoruuumm16 Semagzll evet doktor yapıyor canım test. Ama devletlerde öğleden sonra çıkıyor beklemesi çok heyecanlı 😄
Semagzll anneoluyoruuumm16 özelde muayene oluyorum canım ama kontrol olduğu için öğleden sonraya veriyorlar sırayı ☺️
Semagzll anneoluyoruuumm16 ya çatlatma iğnesi oluyorum ben geçen ay ful negatifti şimdi böyle çıkınca 1 hafta önce test verdim ama belki erken mi verdim diyorum
Defne-ece28 Semagzll hiç hamile olduğumu hissetmiyorum ki hissetsem yaparim bende sadece özele gidiyorum 140 tl aliyor lar her tahlile
anneoluyoruuumm16 Semagzll senin için dua ediyorum canım inşallah rabbim gonlundekini sana verir 🤍 hayırlı haberlerini bekliyoruz bizede yaz mutlaka
Semagzll anneoluyoruuumm16 eşimin gorevinden dolayı ilçede kalıyorum devlet hastanesi çok kalabalık Suriyeli falan olunca özel daha iyi oluyor
anneoluyoruuumm16 Semagzll anladım valla haklısın canım hele şehir hastaneleri dopdolu. Detaylı ultrason ücretleri pahalı diye devletten randevu aldım inşallah pişman olmam
Defne-ece28 Semagzll qma vercem ben kimyasal da ola ilir benim ki ama kimyasal olsa da kaset test de çıkardı zorla görünen bir çizgi vardı sadece
Semagzll Defne-ece28 ben artık direk gebelik tahlili vericem diyorum acil muane 200 TL tahlil 40 girişten tahlil için fiş alıyorum 😂
Defne-ece28 Semagzll ben direk acil kayıttan sadece test yapmak istiyorum diyorum diğer türlü pahalı olur