funnymummy Merhaba hanımlar nasipse doğuma 9 gün kaldı hava ne çok sıcak ne çok soğuk burda birde ilk gebeliğim ve yalnız olunca bilemedim burda genelde böyle uyku tulumunda uyutuyorlar o yüzden daha mı iyi olur acaba
leila1 funnymummy ilk başlarda ince müslinle yarım kundak daha mantıklı çünkü hareketlerini kontrol edemiyorlar buda uykuda sıçrayarak sürekli uyanmasına sebep olur. Ayrıda anne karnında ki güveni isterler. Zamanda 3 aydan sonra uyku tulumu mantıklı olabilir
Ireeeeem Ben owliden Uyku gurusu aldım 3 yaşa kadar kullanılıyor kumaşı harika :) bebekken tulum olarak kullanılıyor tog değeri falan da belli yani doğru giydirirseniz bebeği pişirmez tavsiye ediyorum
funnymummy Ireeeeem ya eminim güzeldir de yurtdışındayım burda hep bu paylaştığım şekilde var güzel günlerde kullanın 🙈
funnymummy leila1 ya doğru da o da kalça çıkıklığı felan yaparsa beceremezsem diye korkuyorum zarar vermektenn
Nhlhmz11 funnymummy benim bebeğim asla kindakta durmadı, en başından beri kendi keyfince yattı , kundak yapınca ağlıyordu açınca rahat uyuyordu .
leila1 funnymummy yok canım analık duygusu bebeyi kucağa alınca yükleniyor derler korkmazsın Allah’ın izniyle
Nhlhmz11 Nhlhmz11 Bu yatış nasıl kundaklanir ilk haftada böyle yatiyordu şimdi dört buçuk aylik yine aynı yatıyor 😅