esraEb Kızlar merhaba. 34. Haftam ve sabahtan beridir inanılmaz mide bulantım ve baş ağrım var. Baştan beridir hiç böyle olmadım birkaç kez olmuştu ilk haftalarda onun dışında bulantım olmadı. Neden olabilir 😣
Nrcndmr esraEb merhaba , ben de 34+2 yim bugün , aynı şekilde ögleden bu yana mide bulantısı ve hafif baş agrısı ben de yaşadım. Sanırim havaların çok sıcak olmasından kaynaklı , ben başka bir neden bulamadim 🤧
Ipektoss26 esraEb 34+4 den selamlar dün itibariyle midemde batmalar başladı benimde yemek boruma doğru yanma gibi ve batma gibi hisler oluyor bol su içiyorum inşallah hemen geçer 🥹
gamzeli3525 esraEb bende 35+6 bugün aşırı midem bulanıyor gebeliğimin ilk haftalarında bile bu kadar değildi ya
esraEb Nrcndmr ayyy aman başka neden olmasın da ona razıyım. Hamileliğimin başından itibaren ara ara bulantı geldi geçti. Bugünki geçmek bilmedi, zehir oldu tüm günüm 😤😣
Nrcndmr esraEb çok gecmiş olsun , ben de tansiyonum mu yükseldi diye bir korktum başta , ara ara onu da olçtüm bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏 siz de ölçtünüź mu yada takip ediyor musunuz tansiyonunuzu ?
esraEb Nrcndmr tansiyon ölçümü yapmadım açıkçası ama bugüne kadar hiç sorun yaşamadım o konuda. Normal tansiyonum hep düşük normalim anormal yani 😄
esraEb Ipektoss26 demek ki bu haftalar da böyle olması normal. Benim midem de batma da oluyro. Bebeğim aşağıda olmasına rağmen sanki mideme baskı yapıyor gibi korkunç bi batma ağrısı oluyro.
bendeanneoldum_ Kızlar 34 haftalığm şuan sol yanıma bıçak saplanmış gibi bir ağırı girdi bu sizde oluyo mu oluyorsa neden oluyo
esraEb bendeanneoldum_ benim sağ trafımda oluyor genelde. Sanırım o gaz sıkışmasından olabilir. Son aylar ne kadar zormuş 😣
bendeanneoldum_ esraEb ne olduğunu bilmiyorum belkide bebek artık büyüdüğü için bana zor oluyo ağırı yapiyo bilemiyorum ama çok kötüydü ya şuan uzandım Biraz geçti çok şükür bebek de oynadi biraz rahatladım
esraEb bendeanneoldum_ sağlıcakla vakitlice doğursak 😤 öyle bunaldım ki anlatamam. Bazen isyan ediyorum sonra pişman oluyroum rabbim yokluğu ile imtihan etmedi diyorum. Ama basen de aşırı zor ve stresli hamilelik süreci. İnsan ne yapacağını bilemiyor 😣
bendeanneoldum_ esraEb valla bende öyle isyan etmiyorum ama hemn doğup kucağıma almak istiyorum o günü iple çekiyorum yani artık bebek sevemk istiyorum 😅
esraEb bendeanneoldum_ ben bebek sevmekten ziyade rahat hareket etmek istiyorum artık 😄 önce can sonra Canan 😄 önce sağlığıma kavuşayım bebeğimi de severim inşallah 🙏😄
esraEb gamzeli3525 aynen öyle benim de. İyi bari hepimiz de olduğuna göre normal durum demek ki. Sabah canım helva çekti helva yedim midem de hep onu hissettim. Ağır geldi ondan oldu sandım ama bu saat oldu hala devam ediyor ama şiddeti azaldı en azından