ilaydabaykara Allahıma binlerce şükürler olsun bu duyguyu rabbim isteyen herkese tattırsın sonunda yavruma kavuştum ilk anneliğim ve bu nasıl güzel rüya gibi bi duyguymuş. Sevmeye öpmeye doyamıyorum kokusuna bayılıyorum. Genel anesteziyle sezeryan doğum yaptım ameliyattan çıkınca çok canım acıdı çok ağladım ama elhamdülillah toparlandım akşam 6 gibi ameliyattan çıktım şimdi kalktım yürüdüm bile rabbime hep dua ettim ameliyata giderken ve çıktıktan sonra dilimde sürekli salavat ve zikirim vardı acıdan başka bişey söyleyemedim bunlar dışında ve bu kadar çabuk toparlanacağımı hatta hemen bugün ayaklanacağımı asla düşünmedim kesin ben burda ölcem dedim ameliyattan ilk çıktığım anda. Acıya çok dayanıksızım o yüzden bu kadar zorlandım inşallah kimse zorlanmadan rahatça güzelce yapar doğumunu. Yavrum hasan ömerim 3900 kg 53 cm doğdu maşallahınızı isteriz teyzelerimiz Allah hepinizin yardımcısı olsun birgün bende bunları yazacağıma inanamıyodum ama allahım yazmayı nasip etti şükürler olsun bundan sonrası hep şükürdür bizim için. Herkese allah yardım etsin inşallah doğumunda hoşçakalın bende artık happy kids’e geçiyorum😊❤️
Nrgll Ne guzel rabbim insallh sag saglim bizlerede kucagimiza almayi nasip eder... Rabbim hayyirli evlat eylesin insallh anali babali buyutun...