Cigdemeksi Merhabalar Ben 6 aylık gebeyim ve 7 kilo verdim hala kilo almadım iştahsızlık devam ediyor yemek yiyemiyorum bebeğim için endişeliyim ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı
Sedaknr Cigdemeksi bebeğinin kilosu nasıl peki? Sen almasan da olur canım benim. Daha iyi işte doğumdan sonra verme derdin olmaz 😅 bende toplamda 12 kg almıştım ve hemen verdim
Tugraseda Cigdemeksi gerekli vitamin takviyeleriniz yapılıyodur diye düşünğyorum. Yani doktorunuz illa bunun takibindedir. Kaç kilo ile gebe kalmıstınz
Elif949494 Cigdemeksi bende kilo alamıyorum tartıya son bir aydır çıkıyorum aynı kilo ama bebeğin haftasına görekilosu gayet iyi
Ozlemdemir Cigdemeksi ben 31 haftaligim ve cidden aşırı iştahsız oldum gebelikte. Toplam 2 kilo aldım ve çok korkuyordum bebeğim için son gittiğimde olması gerekenden fazlaydı bile kilosu. Çok mutlu oldum sende korkma inşallah çok iyidir
Tugraseda Cigdemeksi ama zaten yüksek kiloyla başlamıssınız o yüzden kilo vermeniz cok cok iyi bile olmus bence bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa kafanızda hiç soru işareti kalmasın
Eebb Cigdemeksi 61 ile hamıle kaldım 74.6 kg yim 34 haftalığım bundan sonra az kilo almam lazım sadece bebeğe faydalı ve kendım doyacak kadar yemeliyım kilo almamam lazım boyumda 156 dı. Neyse kendi kilom önemlı değil doğumdan sonra bır şekilde verılır ama doğum olcak sonuçta kilo o yüzden önemli
aycankavakk Cigdemeksi burada önemli olan sizin değil bebegin kilosu eger doktorunuz gelişiminde bir sorun görmüyorsa kafanıza takmayın cok yemek yerine az ama kaliteli ve faydalı yiyecekler tercih edebilirsiniz
Meleyke123 Cigdemeksi ben arkadaşım var hiç yemək yemiyor bebek normalden fazla kilolu Çünki meyva, yourt, süt, bisqüvi ve bolca su tüketiyor kendisi çok zayıfladı ama bebek qayet kilolu ha bide hamur yemekleri bebeklere kilo aldırıyormuş anneyede aldırıyor
1kucukbaby Cigdemeksi bebeğiniz kilo alsın istiyorsanız bol karpuz kavun orman meyveli kefir ve muz tüketin ben bunları çok tükettim simdi kilosu haftası önde artık yemiyorum doktorum biz anne bebek kilo almayanları öneriyoruz bu gıdaları sen sakın yeme daha dedi