Bebekyorum cokkasmabeabi Aynıyız galiba 28+3 11 kilo aldım bende son 5 kiloyu bu ay aldım galiba sürekli güncelleme geliyo sanki tartıya bi gördüğümü bidaha göremiyorum 🙈😀
cokkasmabeabi Bebekyorum öyle valla tartıya bakıyorum her güne bir kilo alıyorum mübarek nasıl iş çözemedim 😂😂
Asyabuse Dytzlm 34. Hafta 6 kg aldım ikiz olduklarından da o hafta doğurdum zaten 40a ne olurdu bilmem 🤷🏼♀️
Freyan Sinem_45 Hiç almamis olmanız fizyolojik olarak mümkün değil.kan hacmi plasenta vucudun su tutmasi rahmin büyümesi ve 20 hafta civari min 500 600 gr olur bebek.Kiloluyken hamile kalip kilo verdiyseniz onu bilemem.
Sinem_45 Freyan Saglikocagina gittigim hemşirede bu haftadan sonra almaya başlarsın artık demişti ve evet kilolu hamile kaldım kilo almayada çok müsait bir yapım var hiç almamış olmak bana da tuhaf geldi ama almamış tartiliyorum sürekli 100 200 gram oynuyor yalnızca
Hazniyee 21+2 hiç kılo almadım dun detaylı ultrason vardı doktor maşallah ıyj buyutmussun dedı bebıs için.. cunku ben sadece ona odaklı beslenıyorum sacma sapan seyler yemıyorum dıkkatlı ve ıstıkrarlı devam edersem süper olur 😂